Schneider Electric
[mai multe informatii...]

Schneider Electric este, in prezent, singura companie din lume specializata exclusiv in solutii si echipamente pentru distributie electrica si control industrial.

Distributie electrica: numarul 1 in lume
Solutii ce permit alimentarea cu energie electrica in deplina siguranta, de la generatorul electric si pana la consumatorul final

Automatizari si control industrial: numarul 2 in lume
Solutii ce permit: controlul si monitorizarea masinilor, instalatiilor si proceselor; protectia oamenilor

UPS
Alimentare fara intrerupere: Solutii globale de mare disponibilitate electrica pentru retelele de intreprindere, telecomunicatii, centre de date, procese critice si infrastructuri publice.

Building Automation
Solutii de gestiune a cladirilor bazate pe sistemele integrate deschise.


[mai multe informatii...]

Legrand

SOLUTII COMPLETE PENTRU INSTALATII ELECTRICE SI RETELE INFORMATICE

 • Cercetare si inovare continua
 • Filiale in peste 60 de tari
 • 18% din piata internationala de aparataj
 • 15% din piata internationala de sisteme de distributie a cablurilor
 • Peste 130.000 de referinte de catalog distribuite in intreaga lume
 • ...si activitate comerciala in peste 160 de tari
Schrack
[mai multe informatii...]

Schrack

Schrack AG a fost fondată în anul 1920 şi a activat predominant în dezvoltarea, producţia şi distribuţia de sisteme telefonice, aparate radio, aparate de protecţie şi sisteme de alarmă anti-incendiu.

În prezent Schrack este producător şi furnizor de aparataj electric de joasă tensiune şi cablare structurată

Hensel
[mai multe informatii...]

Hensel

Compania Hensel Romania ofera produse si servicii de calitate in domeniul instalatiilor electrice si sistemelor de distributie.


[mai multe informatii...]

E-solare

Petawatt Energia va ofera un mod profesionist de comercializare on-line a unei game complete de echipamente si accesorii necesare pentru realizarea sistemelor fotovoltaice industriale si rezidentiale, plecand de la proiecte fotovoltaice de mici dimensiuni si ajungand pana la implicarea in oricare din etapele realizarii unui parc fotovoltaic.

Omron
[mai multe informatii...]

Omron

OMRON produce cele mai noi si performante solutii in domeniul componentelor si sistemelor pentru automatizari industriale.
Produsele OMRON, verificate in cele mai severe conditii de exploatare industriala, corespund standardelor internationale de calitate ISO 9002 si sunt certificate CE.

Philips

Philips

Royal Philips Electronics este una dintre cele mai mari companii de produse electronice din lume şi cea mai importantă de acest fel din Europa, cu o cifră de afaceri de 29 de miliarde EUR în 2003.

Philips este numărul 1 în lume în producerea surselor de lumină cu Ultra High Pressure (UHP) pentru industria proiectoarelor industriale şi de consum. Becurile noastre sunt utilizate de producători originali de echipamente (OEM) pentru proiectoare profesionale, proiectoare home theatre, televizoare cu proiectoare şi ecrane mari de proiectare.

Kopos Kolin

Kopos Kolin

Firma Kopos Kolin AS din Cehia ofera pentru specialisti din domeniul instalatiilor electrice o linie completa de produse din domeniul materialelor pentru instalaţii electrice

Scame

Scame

Înfiinţată în 1963, astăzi SCAME are peste 700 de angajaţi în 7 centre de producţie. SCAME produce sisteme şi componente pentru instalaţii electrice

Bosch

Grupul Bosch este unul din liderii globali ai furnizorilor de tehnologie şi servicii. În domeniile auto, tehnologie industrială, bunuri de larg consum şi construcţii, cei aproximativ 271 300 de angajaţi au generat în anul fiscal vânzări de 46,3 miliarde EUR. Grupul Bosch cuprinde compania Robert Bosch GmbH şi aproximativ 300 de filiale şi companii regionale din peste 50 de ţări. Această dezvoltare la nivel global, producţia şi reţeaua de vânzări reprezintă fundaţia unei continue creşteri. Bosch investeşte mai mult de trei miliarde EUR în fiecare an în cercetare şi dezvoltare, iar în anul 2007 a înregistrat peste 3 000 de patente în toată lumea. Compania a fost înfiinţată în Stuttgart în 1886 de către Robert Bosch (1861-1942) sub numele "Atelier de mecanică fină şi inginerie electrică".

Romcab

Având peste 50 de ani de experienţă şi tradiţie, ROMCAB este un producător şi distribuitor de cabluri şi cablaje electrice, cu următoarele activităţi principale: cabluri electrice cu izolaţii din PE, PVC, XLPE, TPE şi cauciuc sintetic, cablaje electrice auto, cablaje electrice pentru aparate electrocasnice, cordoane cu fişe injectate, cordoane prelungitoare cu şi fără mosor, adaptoare universale, conectori şi alte piese injectate din material plastic

Weidmüller

WEIDMÜLLER este liderul mondial in productia de componente pentru conexiuni electrice

Beghelli

Berghelli

In numai 20 de ani de istorie antreprenoriala, Beghelli a devenit lider pe piata Italiana si Europeana, in iluminatul de urgenţă, industrial, si in sistemele de securitate private.

Ergom

Ergom a fost înfiinţată în 1989. Compania produce o largă gamă de echipamente şi unelte profesionale pentru electricieni.

Klauke

Klauke

Firma GUSTAV KLAUKE este una din firmele cele mai cunoscute pe plan mondial in domeniul conecticii pentru cabluri. Face parte din concernul Textron. Gama de produse al firmei cuprinde toate tipurile de conectica pentru cabluri de sectiuni de la 0,14 mm2 pana la 1000 mm2, precum si scule si dispozitive de sertizare manuale, hidraulice si electrohidraulice.

SpotVision este o societate cu capital privat fondata in anul 1994 având ca obiect de activitate producţia de echipamente electrice (de la prize simple pana la corpuri stradale de iluminat public)

Braco

BRACO GROUP produce:

 • hidrofoare de apa,
 • pompe de inalta presiune pana la 200 BAR,
 • motoare electrice monofazate si trifazate,
 • transformatoare de distributie
 • betoniere de capacitate pana la 450l,
 • compresoare cu piston pana la 2360 l/minut la rezervoare de 300l si 500l,
 • manometre.
Bachmann

Bachmann

Grupul internaţional de firme Bachmann cu sediul in Germania produce materiale de uz electrotehnic: cabluri, multiprize, accesorii

 


Site creat de
www.criosweb.ro