Hensel

Hensel

Compania Hensel Romania ofera produse si servicii de calitate in domeniul instalatiilor electrice si sistemelor de distributie.

Petawatt Energia

Petawatt Energia are calitatea de distribuitor unic in Romania al celor mai importante branduri la nivel global,din care amintim : Outback Power USA,Morningstar Corporation USA,Xantrex USA,Phocos Germania,Samlex Nederland, SMA Germania,Fronius Austria,Hoppecke Battery Germania,Newmax Battery Korea.


Diversitate si calitate

Hensel Romania ofera o gama variata de produse, propunandu-si sa vina in intampinarea unui numar cat mai mare de cerinte in materie de instalatii electrice si sisteme de distributie.

Familiile de produse Hensel:

  • Doze de derivatie, cu sau fara cleme, pentru sectiuni de conductoare intre 1,5 si 240 mm2, pentru conductori de cupru si/sau aluminiu, cu grade de protectie IP 54 ÷ IP 65;
  • FK - Doze de derivatie cu pastrarea integritatii functionale in caz de incendiu;
  • KX - Doze de derivatie pentru zone cu pericol potential de explozie, cf. ATEX 100a;
  • KV - Cofrete pentru sigurante automate, de la 3 pana la 54 sigurante, cu grade de protectie IP 40 / IP 54 / IP 65;
  • KV - Carcase pentru echipamente de automatizari sau pentru contoare de energie electrica;
  • Mi - Sistem de distributie modular, in carcase din policarbonat, cu sau fara echipamente electrice preasamblate, In = 630 A, IP 65;
  • MC-MODITEC - Sistem modular de tablouri in constructie metalica, In = 630 A, IP 55
  • Sistem de stuturi si presgarnituri, pentru introducerea cablurilor in carcase, IP 54 ÷ IP 65, T 750° C / T 960° C.

Standardele cele mai pretentioase in materie de calitate au fost respectate intrutotul, pentru asigurarea unui nivel inalt de calitate ca o coordonata de baza a politicii Hensel fata de clienti.

Quick connect de la Bals

Alternativa superioara la contactul cu şurub
Tehnică de conexiune cu clemă tip "casetă cu lamelă elastică"


Tehnica de conexiune cu arc şi bucşă de contact

Pur şi simplu etanş şi fix

Sistem de etanşare şi fixare a cablului patentat, care menţine integritatea cablului. Verificarea etanşeităţi şi a fixării cablului este posibilă permanent din exterior. Cabluri cu diametre exterioare diferite pot fi conectate simplu şi eficient. Fix şi etanş „dintr-o singură mişcare".

Pur şi simplu "clic"

Sistemul de conectare fără şurub, cu tehnică de conexiune cu lamelă elastică permite conectarea rapidă, sigură şi eficientă a conductoarelor. Clema este livrată în poziţia „deschis". Coductorul dezizolat, cu sau fără pin de sertizare, se introduce direct în clema deschisă. Fără unelte, numai cu o uşoară apăsare a degetului pe pârghia contactului marcată colorat, contactul electric este realizat ferm şi fixat durabil. Conexiunea realizată nu necesită operaţiuni de întreţinere şi revizie, deci contactul nu trebuie verificat şi restrâns regulat deoarece lamela elastică menţine presiunea în contact permanent constantă. Capetele de şurub deteriorate sau şuruburi slăbite, desele intervale de întreţinere şi revizie sau întreruperea conexiunii electrice datorată încălzirii contactelor aparţin trecutului. Elementele de contact pot fi livrate nichelate sau nenichelate.

Pur şi simplu fără uzură

Părţile carcasei sunt livrate în stare semiînchise. numai apropiate de poziţia de "închis". După realizarea conexiunilor electrice, carcasa se închide prin rotirea cu 90° a părţilor de carcasă. Sistemul de închidere se blochează vizi¬bil şi cu un zgomot caracteristic în mod automat. Nu sunt necesare ajustarea poziţiei relative a părţilor de carcasă sau blocarea lor prin fixarea unor elemente de zăvorâre suplimentare. Deschiderea carcasei se realizează uşor, rapid şi fără uzură cu o şurubelniţă.

 


Site creat de
www.criosweb.ro